PROFESIONÁLNÍ STAVEBNÍ PROGRAMY DEK NAINSTALOVÁNY

Na 50 počítačích v KIC je k dispozici sada profesionálních softwarů pro stavebnictví od firmy DEK. Počítače byly upgradovány, mají zvýšenou kapacitu disku. Pro všechny studující jsou programy k dispozici zdarma od partnera DEK. K programům DEKSOFT a KROS4 je nutné přihlášení na základě bezplatné registrace. Programy jsou funkční pouze v KIC a chráněny IP adresou počítače. Spuštění jinde není možné. Podrobné informace vám ochotně poskytne výpůjční služba u pultu. 

BricsCAD

Zahrnuje akademickou licenci BricsCAD Ultimate, včetně všech funkcí (2D kreslení, 3D modelování, BIM a Mechanical Design).

Stavební knihovna DEK

Plugin Stavební knihovny DEK je doplňkem v dalších programech jako AllPlan, ArchiCAD a Revit, slouží pro tvorbu BIM projektů. Nutná registrace a přihlášení účtem DEK.

DEKSOFT

Sada specializovaných programů zpracovává pro projekty především stavební fyziku a další oblasti, např. BIM, energetickou náročnost budov, akustiku, TZB, fotovoltaiku, hydroizolační techniku. Nutná registrace a přihlášení účtem DEK.

KROS 4

Software pro profesionální rozpočtování staveb umožňuje tvořit a kontrolovat rozpočet, výkaz výměr, nabídky, ocenění konkrétního projektu, včetně flexibilní možnosti vlastních úprav a zadávání údajů podle profesí, použitých strojů apod. Pro vstup studenta do programu KROS 4 je nutné mít bezplatný účet na www.bimplatforma.cz

Komentáře jsou uzavřeny